ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας PASTEL.

Σε μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών σε σχέση με την ραπτική, το πλέξιμο, το κέντημα, τις κατασκευές και όχι μόνο.

Η πολυετής παρουσία μας στο κλάδο αλλά και η εμπειρία που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να εισάγουμε και να εμπορευόμαστε υψηλής ποιότητας υλικά στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Όντας πλαισιωμένοι από άριστη και φιλική εξυπηρέτηση, σας περιμένουμε υποσχόμενοι για την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση σας.

Η τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε υλικών ραπτικής δεν θα απογοητεύσει και την πιο απαιτητική μοδίστρα, στις πλέον ελκυστικές τιμές.

Ενδεικτικό αυτού του γεγονότος είναι η γκάμα που διαθέτουμε.

Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να ντύνεται με στυλ ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.

Τα αξεσουάρ μόδας είναι η 'πινελιά' που πρέπει να αναδείξει και να τονίσει όχι μόνο το ρούχο που φοράτε αλλά και τα όμορφα στοιχεία της σιλουέτας καθώς και του προσώπου σας.

Ελάτε λοιπόν να διαλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει, στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς!

Οι αγαπητές μαμάδες, καθώς και οι γιαγιάδες, θα ενθουσιαστούν με την εξαιρετική ποιότητα και τα σχέδια των παιδικών εσωρούχων που διαθέτουμε τα οποία εξάγονται μάλιστα και στο εξωτερικό.

Η μέλλουσα ή η νέα μαμά θα βρει παιδικό εσώρουχο για μωρά από 0 έως και 3 ετών.

Ελάτε και δείτε από κοντά τα προϊόντα μας καθώς η σχέση τιμής και ποιότητας σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Το επίλεκτο γυναικείο ένδυμα που θα βρείτε στο κατάστημα μας μιλάει κατευθείαν στην καρδιά σας.

Η σύγχρονη γυναίκα επιλέγει μόνη της αυτό που της ταιριάζει και την εκφράζει καλύτερα.

Επιλεκτικά εισάγουμε αποκλειστικά για σας, ρούχα της τελευταίας λέξης της μόδας από τα κέντρα που διαμορφώνουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, όπως η Ιταλία και Γαλλία, σε τιμές έκπληξη.